Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

a shopról

szia, a fősegg, azaz Leé Andi vagyok

a webshop története 2019-re nyúlik vissza, amikor is majdnem végzett élelmiszermérnökként az első rendes, felnőtt állásomban ücsörögtem egy HR-es cégnél, mivel már a kötelező szakmai gyakorlat alatt sikerült kiábrándulni a választott pályámból.

elképesztő jófej emberekkel tengettem a munkanapjaimat, repkedtek a fárasztóbbnál fárasztóbb poénok, így egy kellemesen borús szeptemberi napon megszületett a mözKondás insta oldal. a tartalma és a sztorija a WMN-en is nagyot ment.

az instára készült kicsavart és újrakombinált közmondásokból hamarosan ideiglenes tetoválások készültek, ezzel elindult a kondásbolt és sok-sok akutyafáját közepette sikerült megcsinálni hozzá a webshopot is.

itt nem állt meg a dolog, mert az a fajta ember vagyok, aki mindenbe bele akar kóstolni. jöttek a rosszabbnál rosszabb szóviccek, kicsavart mondatok és közhelyek, időközben készültek pólók, szatyrok, volt kerámiázás és nagyjából minden, amit el tudsz képzelni. mindezt a social mediával, fotózással, rajzolgatással, hirdetéskezeléssel jó darabig egyedül csináltam. 

mivel az eredeti mözKondásos dologtól ekkor már elég távol állt a webshop és menet közben anyukám szerette hangoztatni, hogy kislányom, egy seggel nem lehet két lovat megülni, végül egyseggel-re keresztelődött át márka, én pedig az összes lovon egyszerre ülök, nagyon kényelmesen:)

ha belekukkantanál a mindennapokba, kövess be instán, a facebook csak dísznek van itt
 

    

egyszónakisszáz, örülök, hogy itt vagy, további jó nézelődést! :)